Solbäddar

Solsängar & Rör


Vilket solarium är bäst eller vilket solarium ska jag välja är vanliga frågor vi får. Det finns självklart ett solarium som passar just dig, vilket solarium du ska välja beror på vilket resultat du är ute efter, vilka bekvämligheter du vill ha samt vilken hudtyp just du har.


Information om de olika rör vi erbjuder.


OXYTAN "röda rör" är en nyutvecklad serie COLLAGENRÖR med helt unika och mycket possitiva effekter för huden. Hudvårdande effekter som Anti-Age och gott om D-vitamin. Lysrören stimulerar kroppens egen collagen produktion och man får en märkbar föryngring av huden, den blir mjuk, slät, smidig och kräver mindre återfuktning. Vid regelbunden solning  med collagen-rör minskar även hudens finare linjer och små rynkor, vissa är kan minska och orenheter i huden försvinner. 


NEW SUNSHINE är en ny revolution i solariebranchen för ditt välmående. New sunshine ger både perfekt långvarig, naturlig solbränna och de olika effekterna likt solen har en mängd hälso- och må-bra effekter.

 

Blått ljus, kallas för "Energy light" ger extrem färg, antibakteriell effekt mot oren hud och förbättrar skadad hud.


Rött ljus, kallas för "Beauty light" gör huden mjuk och reducerar fina linjer och rynkor. Ger också energi, vitalitet och värme för huden. Ger extrem färg.


Grönt ljus kallas för "Wellness light" är avkopplande, återhämtande och lugnande.


Gult ljus påverkar hypofysen (hjärnbihangkörtel som producerar ett flertal livsviktiga hormoner) Gult UVB-ljus ger ökad D-vitamin produktion. Påverkar humöret, självförtroende och kreativiteten. Information om de olika solsängarna vi erbjuder.


Rum Nr 1, Ultrasun i8

OXYTAN "röda rör" i hela solariet.

I Första rummet hittar du de senaste tillskottet på solarieanläggningen. De nya ståsolariumet i världsklass, ett av världens bästa och lyxigaste ståsolarium med 48st starka 2-meters 200watts röda rör. I ett ståsolarium får du allra jämnast färg då ljuset kommer åt överallt. Ultrasun i8 är också utrustat med svalkande breeze, väldoftande aroma, bluetooth, touchscreen, aircondition med mera! 


Rum Nr 2, Tower Of Power

Vita rör (Extremt starka)

En fördel är att ståsolarium kan ha starkare rör än liggsolarium, vilket gör att du kan i stort sätt halvera soltiden du brukar sola. Ståsolariet Tower of Power är utrustat med både efterkylning och centralfilter. De extra långa lysrören på 180watt tillsammans med CTC (Computerized Temperature Control System) gör Tower of Power till ett av marknadens mest tidsbesparande solarier. Detta samt det inbyggda centralfiltret höjer bruningseffekten enormt. Högtrycksfläkten i taket gör solningen till en skön upplevelse när både luftflöde och riktning kan justeras. Ni som solat eller hört om detta solarium känner till de direkt snabba resultat det ger!


Rum 3, Luxura x3

Väntar på reparation 

Du ska absolut inte missa "Luxura X3" med snygga belysningen som ändras i behagliga färger. Solariet har en fin kupning i liggdelen som gör att du lättare får färg på sidan av kroppen.


Rum 4, Luxura x10

OXYTAN "röda rör" & Vita rör, sitter (vart annat rör) 

Vill du ha ett liggsolarium som är något lyxigar än de andra? Då ska du välja vårat "Luxura X10" som pratar med dig innan och efter solstunden på (Norska), de går nästan alltid varmt och komforten uppskattas av kunderna, de sitter även starkare ansiktskanoner och rör än tidigaret, för ett ännu behagligare resultat.


Rum 5, Luxura X7

NEW SUNSHINE rör

Luxura X7 är ett stabilt solarium som alltid går hem hos kunderna, det är så enkelt det kan bli att sola. Dessutom har vi valt att slänga i de unika konceptet med New Sunshine rör i solariet vilket gjort det omåttligt populärt med rörens fantastiska egenskaper. 


Välkommen till Enfro Sun Club som ligger i framkant inom solariekosmetik!Kontakta oss:

Markus 0704-56 00 20

Solarium nära dig

Östra ringgatan 11 Alingsås

Öppetider:

Söndag - Torsdag 05:30 - 23:00

Fredag - Lördag 05:30 - 22:00

Följ oss